Zanimljivosti

Valentinovo u restoranu

­Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih. Doživite okuse i mirise francuske i talijanske kuhinje...Pariza i Rima...iznenadite voljenu osobu večerom u Hotelu Panonija.

Počastite svoje nepce najfinijim specijalitetima i slasticama...

A'la carte restoran Hotela Panonija, 13. i 14.02.2016. od 19:00 h


­­

­


­

MENU 1:

HLADNO PREDJELO:

BRUSCHETTA CLASSICA (prepečeni domaći kruh s rajčicom , bosiljkom i sirom Grana Padano)

TOPLO PREDJELO:  

SFOGLIATINE S RAČIĆIMA (lisnato tijesto punjeno račićima i crnim maslinama) , UMAK AIOLI

GLAVNO JELO :

ROLANA TELETINA SA BUKOVAČAMA  (rolana teleća prsa punjena bukovačama)
PRILOG:  OKRUGLICE OD KRUMPIRA U ŠPANJOLSKOM UMAKU

DESERT:


CANNOLI SICILIANI

Cijena: 95,00 kn po osobi

­


­

MENU 2:


HLADNO PREDJELO:  

CARPACCIO OD HOBOTNICE S KAPARIMA
 
TOPLO PREDJELO:

TAGLIATELLE S TARTUFIMA

GLAVNO JELO:

KOPUN U VINU, COQ AU VIN S KRUMPIROVIM OKRUGLICAMA

DESERT:

CREPE SUZETTE PALAČINKE (palačinke sa sladoledom od vanilije i u karamel umaku od šumskog voća)


Cijena: 130,00 kn po osobi


­


­

MENU 3:


HLADNO PREDJELO:

ZAPEČENA PAŠTETA OD JELENA S DOMAĆIM MEDITERANSKIM KRUHOM

TOPLO PREDJELO:


MAROKANSKE KUGLICE OD PILETINE S UMAKOM  OD KIKIRIKIJA

GLAVNO JELO:


PREPELICE NA LJUBAVNOM GNIJEZDU  (marinirane pečene prepelice na posteljici od tagliatella i tartufa)

DESERT:

PANNA COTTA SA ŠUMSKIM VOĆEM

Cijena: 105,00 kn po osobi

­


­

Rezervacije na recepciji hotela ili na broj 044 515 600

 NAPOMENA: Prilikom rezervacije, molimo navesti odabrani menu



Print ove stranice Dodaj u favorites